0299 - 43 86 79 /0625134844

Goud- en Edelsmederij Hans Mulder in Purmerend

Bij Goud- en Edelsmederij Hans Mulder in Purmerend bent u welkom voor een brede verzameling diensten. U kunt er sieraden laten ontwerpen en maken, hangers laten graveren, sieraden laten reinigen en meer. Hieronder ziet u een compleet overzicht. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Sieraden maken

Wilt u een sieraad laten maken? Dan kunt u dat het beste door een meestersmid met veel ervaring laten doen. Hans Mulder is al werkzaam sinds 1970 en beschikt over de meest moderne apparatuur om zelfs de meest complexe ontwerpen tot leven te wekken.

Ontwerpen op maat

Wilt u een maatontwerp voor een nieuw sieraad of wilt u een op maat gemaakt ontwerp rond een steentje of op basis van een oud sieraad? Dan bent u aan het juiste adres bij Goud- en Edelsmederij Hans Mulder in Purmerend.

Graveren

Bij Goud- en Edelsmederij Hans Mulder kunnen we de meeste sieraden voor u graveren in verscheidene stijlen. Neem contact op voor meer informatie

Reinigen

Wilt u sieraden laten reinigen, breng ze dan naar Goud- en Edelsmederij Hans Mulder in Purmerend, dan bent u ervan verzekerd dat uw sieraden veilig zijn en weer als nieuw zullen blinken.

Reparatie & restauratie

Voor vakkundige reparaties en restauraties bent u bij meestersmid Hans Mulder uit Purmerend aan het juiste adres.

Taxatie & verkoop

Bent u benieuwd wat uw erfstuk waard is, of wilt u sieraden verkopen? Bij Goud- en Edelsmederij Hans Mulder in Purmerend krijgt u altijd een eerlijk advies en/of bod.

Voorbeelden van het werk van meestersmid Hans Mulder

Bekijk in deze galerij enkele voorbeelden van het werk van Hans Mulder.

Telefoon icoon

Wilt u gebruikmaken van de diensten van Hans Mulder? Neem dan direct contact op om een afspraak te maken. Bel 0299 - 43 86 79 /0625134844

Neem contact op

Goud- en Edelsmederij Hans Mulder

Kraailookstraat 25
1441 PH Purmerend

Telefoon: 0299 - 43 86 79 /0625134844

E-mail: hansmulderore@gmail.com

Openingstijden

Ma - Vr 09:00 - 18:00